Agenda

Orakelkaarten
Ons Web Winkeltje
Hieronder volgt een overzicht van de artikelen die verkrijgbaar zijn in onze webshop. Deze zijn door ons zelf ontworpen en uitgegeven. Dus uniek. Wij streven er naar om met een nieuwe uitgave te komen. Dus kom regelmatig even kijken of er weer wat nieuws is.

De artikelen zijn ook te verkrijgen op de diverse Spirituele Beurzen waaraan we deelnemen. Zie de agenda voor data en plaatsen.

Klik op het plaatje voor meer uitleg.
KRACHTKAARTEN.
De Krachtkaartenset bevat  64 orakelkaarten, er zit een bijbehorend uitlegboekje bij. Het geheel is verpakt in een mooi blank houten kistje
Meditatie
REIZEN IN VERBEELDING
Visualisaties en mandala's voor meditatie.

Dit boek bevat 31 korte visualisaties die geschikt zijn voor meditaties. Het boek is een bron voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het ook te gebruiken voor groepen als algemene ontspanning en als inleiding voor een spirituele avond
DE BOEDDHA.
33 inzichtkaarten voor meditatie en inspiratie.

De afbeeldingen en teksten op deze kaarten dragen thema’s aan uit het dagelijks leven. Herken de Boeddha in jezelf.  De affirmatie's geven je een mentale training om het positieve in jezelf te versterken. Dan kun je krachtig in het leven staan.
Inzichtkaarten
Copyright ©  Atelier De Vlinder